Fors verlies B-jeugd, winst voor FC Emmen C1

De Graafschap B1-FC Emmen B1 6-0
FC Emmen beleefde weinig plezier aan het reisje naar Doetinchem. Bij rust stond het acht plaatsen hoger geklasseerde De Graafschap reeds met 4-0 voor. Het was vanaf de start eenrichtingsverkeer naar het door Pascual Koops in afwezigheid van de geblesseerde Pieter IJzerman verdedigde doel. Trainer Joseph Oosting miste de bezieling bij zijn ploeg om tot een eervol resultaat te komen. ,,Dat zal toch moeten, volgende week krijgen we FC Groningen op bezoek en die sla ik nog hoger aan dan De Graafschap.´´
FC Emmen: Koops; De Vries (41. Dos Reis), Wolbers, Siekman, Van der Berg; Kazantzis (41. Wakker), Van Aanholt (41. Oosting), Kuilder, Schijf (50. Bal), Van der Graaf (55. Beeksma), Ten Voorde.

Be Quick 1887 C1-FC Emmen C1 0-7
Op het kunstgras van Be Quick was de zaak snel beklonken. De Emmenaren gingen de rust in met een voorsprong van 0-6 en hoewel de thuisclub er in de tweede helft nog een portie agressie tegen aan gooide bleef FC Emmen C1 op het goede pad. De doelpunten in de eerste helft kwamen van Gianluca Caria (15), Simon IJzerman (20), Wouter Beijering (25), Caria (27), IJzerman (31) en een solo van Beijering in de 35e minuut. Na de thee bracht Beijering in de 40e minuut de stand op 0-7. Jisry Hoff van FC Emmen kreeg in de tweede helft een terechte rode kaart wegens natrappen, kort daarop moest ook een Groninger met rood naar de kant.
FC Emmen C1: Berends (36. Vos); Van Bree (40. Mensinga), Fokkens (36. Poelstra), Hoff, Bos; Westebring, Locadia (40. Hindriks), IJzerman; Slagveer, Caria, Beijering.

*FC Emmen C1 speelt aanstaande dinsdag een bekerwedstrijd tegen Germanicus C1. Het duel wordt in Coevorden gespeeld: aanvang 19.00 uur.