Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Energy van start!


Clean Energy, Verzorgd Besparen en FC Emmen zijn een samenwerking gestart om supporters groene energie van Drentse zonnepanelen aan te bieden. Onder de vlag van FC Emmen Energy gaan de partijen voor een schonere (energie)toekomst.


FCEmmenEnergy_banner_140x70mm_4Nieuwe klanten van FC Emmen Energy ontvangen een gratis wedstrijdshirt ter waarde van € 59,99 bij een energiecontract. Daarnaast heeft de maatschappij tijdens thuiswedstrijden een eigen VIP Dug-Out. Iedereen die zich registreert op www.fcemmenenergy.nl maakt kans op twee tickets voor deze plaatsen langs het veld. Een unieke ervaring!

Win tickets voor de VIP Dug-Out!

Gert-Jan Klaren: “Vroeger ging ik regelmatig met mijn opa en oom naar de club. Ik vind het prachtig dat die clubliefde nu wordt uitgebreid met een partnership met Clean Energy. We staan voor duurzaamheid en zo zien we de relatie met FC Emmen ook.”

FC Emmen-directeur Ben Haverkort: “Met FC Emmen Energy bieden wij onze supporters, sponsoren en iedereen die de club een warm hart toedraagt, groene en betaalbare energie uit Drenthe. Zo dragen wij ons steentje bij aan groene economische groei in Drenthe.”

Kijk voor meer informatie op www.fcemmenenergy.nl! Schrijf je gratis in en wie weet wordt dit jouw uitzicht bij een thuiswedstrijd van FC Emmen: ?

AT5W7577

AT5W7452 AT5W7432 AT5W7465