Terug naar overzicht Terug

FC Emmen – Willem II


Aanstaande zaterdag 22 februari om 18.30 uur staat de volgende thuiswedstrijd van de competitie op het programma. Willem II, de nummer vijf van de eredivisie, komt naar Emmen!


De wedstrijdsponsor van FC Emmen – Willem II is Peters Metaaltechniek.

De wedstrijdbalsponsor van deze wedstrijd is Veiligheidszorg Drenthe.

Het #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 16.30 uur geopend met activiteiten voor jong en oud, waaronder live muziek van DJ Niek. Voor de kinderen is natuurlijk onze mascotte SIBI aanwezig en de Kids Club van FC Emmen heeft leuke voetbalactiviteiten!

Na de wedstrijd zullen de Moeflons voor livemuziek zorgen in het Jupiler Business Café! Een korte omschrijving van Moeflons Feestband is er niet! Schraap je keel, neem een biertje in de hand en ga helemaal los op een gegarandeerde muzikale explosie aan klassiekers, meezingers en herkenbare hits. Deze vierkoppige formatie zorgt voor een knallende show bomvol interactie en afwisselende medleys voor jong en oud. 

Iedere thuiswedstrijd: driegangen Match Day Menu in het Oldenburger Fritom 4p Hotspot

Iedere thuiswedstrijd wordt er een driegangenbrunch, -lunch of -diner in het Oldenburger Fritom 4p Hotspot geserveerd. Terwijl u geniet van het heerlijke eten, kijkt u uit op het hoofdveld waar onze spelers beginnen aan de warming-up voor de wedstrijd. 

Het driegangendiner (lunch of brunch) wordt u aangeboden voor de vaste prijs van €29,50 per persoon. Wij ontvangen u graag twee uur voor aanvang van de wedstrijd! 

Alleen mogelijk na reservering via [email protected]

In verband met carnaval op De Meerdijk verwachten wij iets meer drukte met betrekking tot parkeren.