Terug naar overzicht Terug

FC Emmen voor de 25ste keer te gast in De Horst


Veel bewoners hebben een seizoenkaart en zijn bij elke thuiswedstrijd in de speciale invaliden dug-out te vinden.


Ook vanmiddag was het weer zover dat hoofdtrainer Joop Gall met zijn mannen te gast waren in een overvolle activiteiten zaal van De Horst op het moment dat er met optredens van onze plaatselijke volkszanger René Wanders en zangeres Laura Dik de bewoners al muzikaal bezig hielden.

Nadat sectormanager Erik de Jong de ‘overburen’  welkom had geheten en er trots op was dat de traditie ook dit jaar weer een gevolg heeft gekregen, was het de buurt aan hoofdtrainer Joop Gall die natuurlijk even kort aangaf hoe het met FC Emmen ging en wat de ploeg voor doelstelling had.

Daarna begon hij met de voorstelling van de technische staf en de keepers. Vervolgens deden de nieuwelingen bij de club allemaal en stap naar voren en konden zich zelf even promoten aan de aanwezigen. Ook deden enkele spelers ook nog even mee aan het spelletje latje schieten. Karel de materiaalman was daarin overigens de beste.

Toen ook de namen van de al gevestigde spelers waren gevallen werden de elftalposters uitgedeeld en konden de spelers iedereen voorzien van een handtekening. Dit ging uiteraard gepaard met muziek van de twee eerder genoemde artiesten en natuurlijk ontbrak ook het hapje en drankje niet bij deze gelegenheid.

De Horst 1 
De Horst 2 
De Horst 3 
De Horst 4 
De Horst 5 
De Horst 6