Notice: Undefined offset: 0 in /data/web/repo_wp/releases/44/wp-content/plugins/wp-gitlab-updater-master/src/theme-updater.php on line 56
FC Emmen verrast Thriantaschool - FC Emmen
Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verrast Thriantaschool


Tijdens een speciaal belegde vergadering van de leerlingenraad van de Thriantaschool in de woonwijk Emmerhout overhandigde Wim Beekman, algemeen directeur van FC Emmen, vanmorgen een ingelijst shirt van FC Emmen aan de Leerlingenraad. Niet zo maar een ingelijst shirt, maar eentje met handtekening en foto’s van Johnny de Mol, samen met Babette van Veen, ambassadeur van de stichting “Het Vergeten Kind”. Dit gebeurde tijdens de laatste competitiewedstrijd van FC Emmen tegen Fortuna Sittard die vooral in het teken stond van Het Vergeten kind.


Ook kinderen van de Thriantaschool waren destijds te gast bij FC Emmen. Speciaal voor hen signeerde Johnny de Mol een speciaal shirt voor de school. FC Emmen directeur Wim Beekman benadrukte in het gesprek met de leerlingenraad dat FC Emmen niet alleen op het veld wil presteren, maar ook vooral via regelmatige acties op sociaal gebied een bijdrage leveren waarbij vooral lokale en regionale projecten worden ondersteund. De leerlingenraad bedankte de directeur voor zijn komst en bepaalde later in de vergadering waar het ingelijste exemplaar een prominente plaats op de school zal krijgen.      

Foto’s: Bennie Wolbers.