Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verblijdt ziekenhuis met speelkoffer


De speelkoffer in ontwikkeld door de stichting CliniClowns en kent vele interactieve functies voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. De Speelkoffer is speciaal ontwikkeld om afleiding en plezier te bieden op momenten dat de CliniClowns niet aanwezig zijn. Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte en of handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie. Momenteel spelen meer dan 60 speciaal opgeleide professionele CliniClowns in 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland.


Dat de speelkoffer op prijs wordt gesteld blijkt wel uit de hiervolgende reactie:

Hallo,
hierbij willen wij FC Emmen heel erg bedanken voor de koffer die zij aan de kinderen van het Scheperziekenhuis hebben geschonken. Onze jongens, Rick en Frank allebei voetballers, hebben diabetes en liggen derhalve wel ‘ns in het ziekenhuis. Als dan op woensdag de clini clowns komen is dat een welkome afwisseling, dat is lachen en dan vergeet je ff dat je in het ziekenhuis ligt. Nu kunnen ze de hele tijd lol hebben met de koffer. Gisteravond vroegen ze al wanneer ze weer naar het ziekenhuis mochten!!
Dus heel heel erg bedankt voor dit superkado,
 
namens alle kinderen en natuurlijk Rick en Frank
Agnes en Rene Hollander, Klazienaveen

       

Beelden van de bijzondere middag in het Scheperziekenhuis. FC Emmen directeur Henk Eising maakte tevens van de gelegenheid gebruik om A-junior Dries Jan Bal een hart onder de riem te steken (onderste foto) die wegens neusletsel was opgenomen.