Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Stadion Sterren: beleef 5 januari de dag van je leven!


Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb jij altijd al een dag als profvoetballer willen leven? Pak dan nu je kans en doe mee aan FC Emmen Stadionsterren!

De eerste dag van de FC Emmen Stadion Sterren was een daverend succes met een uitverkochte bus. Helaas is de tweede bus ook uitverkocht. Maarrr.. op vrijdag 5 januari (13:00 – 16:00 uur) hebben we nog enkele plekken beschikbaar. Wees er snel erbij, voordat het te laat is… 


Wacht daarom niet langer en meld je snel aan via www.fcemmen.nl/stadionsterren! VOL = VOL

Spelersbus
Zie je het al voor je? Daar komt de échte spelersbus van FC Emmen de hoek om rijden. Ja, die mooie touringcar komt om jou naar het stadion van FC Emmen te brengen. Naar de JENS Vesting. Je stapt natuurlijk snel in de spelersbus en kijkt je ogen uit. Niet alleen stoelen in de bus, maar ook mooie tafeltjes, een televisie en zelfs wifi. Ja, de echte prof ontbreekt het aan niets.

FC Emmen contract voor een dag
Bij het stadion aangekomen ligt de rode loper al uit en staat de directeur van de club jou al op te wachten. Snel brengt hij jou, als nieuwe ster van FC Emmen, naar de officiële persruimte van het stadion. Terwijl jij daar je eerste profcontract voor één dag tekent, verdringen de aanwezige paparazzi, de fotografen, zich om een foto van jou te maken en sta je de voetbalpers te woord tijdens jouw eerste officiële persconferentie.

Toptraining door FC Emmen jeugdtrainers in JENS Vesting
Jij moet snel weg want je moet je om gaan kleden voor de training. Eerst krijg je nog een rondleiding door het stadion, want je moet natuurlijk wel weten waar je moet zijn. Direct na de rondleiding trekt de trainer jou nog aan je jas. Hij wil je namelijk goed voorbereiden op de training met een korte tactische bespreking in de kleedkamer. Met echte wedstrijdbeelden bereid jij je als een echte prof voor. Omkleden doe je in de kleedkamer van het stadion, waar je ook je eigen FC Emmen trainingsshirt aantrekt. Je bent er helemaal klaar voor! De opkomstmuziek galmt door het stadion en terwijl de speaker jouw naam omroept loop je als een echte Stadion Ster het hoofdveld van de JENS Vesting op om te gaan trainen met je eigen selectie!

Gratis wedstrijdtickets
Behalve jouw FC Emmen trainingsshirt krijg je tijdens de afsluiting van de dag een officieel FC Emmen contract en twee leuke gadgets. Ook organiseren wij voor jou een exclusieve handtekeningenmiddag met de selectie van FC Emmen. Als klap op de vuurpijl krijg je twee wedstrijdtickets voor de wedstrijd FC Emmen – RKC Waalwijk op 19 januari 2018.

Deelname kost slechts €39,95 en kan via deze link!

 

Datum & Tijd

  • Vrijdag 5 januari 2018

13.00 uur tot 16.00 uur

Wat krijg je tijdens een dag als echte FC Emmen Stadion Ster?

  • Opgehaald worden in de spelersbus van FC Emmen.
  • Een rondleiding door de JENS Vesting.
  • Een tactische bespreking in de kleedkamer van het stadion.
  • Top training van FC Emmen jeugdtrainers in de JENS Vesting.
  • Een FC Emmen trainingsshirt (uit-variant).
  • 2 tickets voor FC Emmen – RKC Waalwijk op 19 januari 2018.
  • Een officieel FC Emmen contract.
  • Twee leuke gadgets van FC Emmen (mini-shirtje & sleutelhanger).
  • Een exclusieve handtekeningenmiddag met de selectie van FC Emmen.