Terug naar overzicht Terug

FC Emmen slaat dubbelslag op transfermarkt


FC Emmen trekt vandaag maar liefst twee topspelers aan: De 26-jarige uit Doetinchem afkomstige Caner Cavlan komt transfervrij over van het Turkse Boluspor en tekent een contract voor de duur van één seizoen. Daarnaast wordt oud Emmenaar Luciano Slagveer voor één seizoen gehuurd van KSC Lokeren. Beide deals kwamen de afgelopen week onder voorbehoud van de medische keuring tot stand. Vanochtend werden beide spelers door de sportmedici grondig onderzocht en vervolgens kwam het licht op groen te staan, zodat de heren zich richting De Oude Meerdijk konden begeven voor de handtekeningen.


Jan Korte over de aanwinsten: “We zijn bijzonder trots op deze dubbelslag: ervaring maar bovenal: kwaliteit! Luciano Slagveer behoeft feitelijk geen nadere introductie. De rechtsbuiten speelde hier van 2004 tot 2009 in de jeugdopleiding. Caner Cavlan is wellicht in Emmen minder bekend, maar wij beschouwen deze linkervleugelverdediger met bijzondere aanvallende kwaliteiten als echte aanwinst.”

Luciano Slagveer: Toen Emmen promoveerde werd er al snel contact gelegd. Ik was meteen enthousiast en heb aangegeven dat ik absoluut open sta voor een terugkeer naar Emmen. Toen ik hier in de jeugd speelde heb ik het enorm naar mijn zin gehad, en ben zeer blij met deze stap in mijn carrière.”

Caner Cavlan: “Ik ben een man van weinig woorden: ik kom naar Emmen om een jaar te knallen, en wil vooral mijn voeten laten spreken het komende seizoen.”

FCE Slagveer-Haverkort-Cavlan

Luciano Slagveer, directeur Ben Haverkort en Caner Cavlan (Foto: FC Emmen)