FC Emmen simpel langs TuS Borkum: 15-0

FC Emmen-trainer Jan van Dijk liet een aantal licht aangeslagen spelers uit de selectie en zette in totaal zestien spelers in. Doelman Raymond Beukeveld maakte zijn debuut en werd door de aanvallers van TuS Borkum niet gepasseerd. Na een helft spelen was de voorsprong tot 7-0 opgelopen waaronder drie goals in de laatste vier minuten. Topscorer voor de ongeveer 450 toeschouwers werd Rachid El Khalifi met drie treffers.
TuS Borkum – FC Emmen 0-15 (0-7). 15. El Khalifi 0-1, 18. Veldmate 0-2, 28. Veldmate 0-3, 44. Leferink 0-4, 41. El Khalifi 0-5, 42. Leferink 0-6, 45. Verweij 0-7, 49. Mghizrat 0-8, 50. Mghizrat 0-9, 61. Stroeve 0-10, 62. Stroeve 0-11, 69. Van Dijk 0-12, 75. Breinburg 0-13, 78. El Khalifi 0-14, 81. Van Dijk (strafschop) 0-15.
FC Emmen: Beukeveld; Bevaart (46. Karreman), Tailor (46. Breinburg), Geers; Wolters, Bonevacia; Verweij (46. Mghizrat), El Khalifi, Tevreden; Leferink (46. Stroeve), Veldmate (46. Van Dijk).

De spelersgroep aan de lunch in hotel Hohenzollern op de laatste volledige dag van de trainingsweek.

Trainer Jan van Dijk doet wat telefonisch werk op het terras.

Technisch-manager Gerard Somer (links) en directeur Henk Eising in overleg met de niet zichtbare leden van de spelersraad.