FC Emmen schiet met scherp in Woldendorp

FC Emmen toonde zich in Woldendorp bijzonder gretig. Waar in voorgaande oefenduels het in de eerste helft nog wel eens wilde haperen, ging de selectie tegen de regioselectie niet alleen vlot van start maar stoomde ook tot het laatste fluitsignaal van de afscheid nemende scheidsrechter Klaas Drewel door. Met als resultaat een 20-0 overwinning. De regioselectie zette overigens om het half uur een compleet nieuw elftal in.
Jordi Hoogstrate speelde voor het eerst een hele wedstrijd en deed dat uitstekend. Hij scoorde in de eerste helft ook nog twee prima treffers, beiden met links. Zijn eerste was een schuiver vanaf een dikke twintig meter en de tweede volgde direct daarna vanaf ongeveer dezelfde afstand maar nu met een hoog schot. Niki Leferink baarde in de tweede helft opzien door met het hoofd een puntgave hattrick te scoren.
Regioselectie Woldendorp-FC Emmen 0-20. 2. Stroeve 0-1, 11. Van Dijk 0-2, 14. Van Dijk 0-3, 15. Verweij 0-4, 18. Stroeve 0-5, 30. Stroeve 0-6, 32. Van Dijk 0-7, 35. Hoogstrate 0-7, 43. Hoogstrate 0-8, 45. Stroeve 0-10, 47. Leferink 0-11, 54. Leferink 0-12, 69. Leferink 0-13, 72. Van Dijk 0-14, 78. eigen doel Woldendorp 0-15, 79. Veldmate 0-16, 80. Van Dijk 0-17, 83. Leferink 0-18, 85. Van Dijk 0-19, 87. Tevreden (strafschop) 0-20.
FC Emmen: Zegers; Bevaart, Breinburg, Karreman (46. Geers); Wolters, Hoogstrate; Verweij (46. Veldmate), Stroeve (46. Leferink), Tevreden; Van Dijk, Mghizrat (64. El Khalifi).

Sergio van Dijk en Mourad Mghizrat in afwachting van de voorzet.

Brian Tevreden uit balans

Jordi Hoogstrate (midden) heeft zojuist de stand naar 0-8 getild.

De 0-18 lijkt een co-produktie van Ronald Breinburg (staande) en de liggende Niki Leferink.

Voor de bij zijn leven reeds legendarische scheidsrechter Klaas Drewel was het de laatste klus.

(Foto’s: FC Emmen Media)