Terug naar overzicht Terug

FC Emmen presenteert kwartet nieuwelingen


Dinsdagavond  heeft FC Emmen, tijdens een druk bezochte perspresentatie, enkele nieuwe spelers gepresenteerd aan pers, sponsors en supporters.


 

Michael van der Kruis, een 27-jarige centrale verdediger, afkomstig van HFC Haarlem en daarvoor al uitkomend voor Excelsior en De Graafschap heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Emmen.

Edgar Bernhardt, een Duitse linker/rechter aanvaller, 21 jaar, afkomstig van Eintracht Braunschweig en speelde daarvoor bij VFL Osnabrück. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend.

Guus de Vries, afkomstig van BV Veendam en speelde in het verleden al drie seizoenen in de jeugd van Emmen. Hij is 24 jaar en linker verdediger, hij tekende voor twee seizoenen.

Morten Friis Jensen, een Deense linker/rechter aanvaller, niet aanwezig bij de perspresentatie wegens competitieverplichtingen bij zijn huidige club FC Fredericia waaraan hij uitgeleend is door Esbjerg fB. Hij is 22 jaar en speelt de komende twee seizoenen voor FC Emmen.

Tevens zijn de jongelingen Bas Dost, Kevin Görtz en Martin de Roo gepresenteerd aan de pers. Zij spelen op dit moment nog allen in de A-junioren van FC Emmen en zullen volgend seizoen aan de eerste selectie worden toegevoegd.

De contracten van Robin Demeijer, Laurens Huizenga, Martijn Kamps en Jannes Wolters zijn inmiddels ook verlengd.

 

V.l.n.r: Edgar Bernhardt, Michael van der Kruis en Guus de Vries.

 

 

De jeugdspelers Kevin Görtz, Martin de Roo en Bas Dost in het gezelschap van speaker Andrë Timmer en trainer Gerry Hamstra (rechts). (Foto’s Boudewijn Benting).

 

Een collage met links de nog afwezige Morten Friis Jensen.

 

Michael van der Kruis wordt door André Timmer aan de tand gevoeld. (Foto’s FC Emmen Media).