FC Emmen onder 19 boekt zesde achtereenvolgende zege

FC Den Bosch JO19-FC Emmen JO19 0-3
Voor FC Emmen stond er niets meer op het spel maar dat gold niet voor de thuisploeg die zich graag bij de eerste vijf wil plaatsen. Desondanks werd het een redelijk gemakkelijke overwinning voor de Emmer formatie met dien verstande dat doelman Robin Jalving een hoofdrol vertolkte met zeker vier geweldige reddingen. Door een te kort aan fitte spelers was het verder opvallend dat tweede doelman Brian Haak uit nood in de spits stond geposteerd. Hij deed dat zeer verdienstelijk door assists te leveren voor de 0-1 en 0-2. De eerste Emmer goal viel na een kwartier door Giorney Rojer. Negen minuten voor de rust bracht Luciano Carty de ruststand op 0-2. De derde Emmer treffer kwam in de 56e minuut op naam van Ben Scholte.  De zege was de zesde op rij van FC Emmen dat de komende week indien alles meezit zelfs nog eerste kan worden.
FC Emmen JO19: Jalving; Roosken (57. Strik), Verheul, Boonstoppel, Osazee, Scholte, Zwaagstra, Quispel, Carty (46. Laken), Rojer, Haak.

FC Emmen JO17-AFC JO17 0-4
FC Emmen onder 17 is tegen een harde thuisnederlaag aangelopen. Op eigen veld was AFC JO17 met 0-4 te sterk. De gasten uit Amsterdam waren gevaarlijker en sterker in de duels. AFC JO17 kwam dan ook een op 0-1 voorsprong. In de tweede helft ging FC Emmen JO17 op zoek naar de gelijkmaker, maar het liep anders. Binnen de kortste keren stond het 0-4, na een hattrick van invaller Randy Schalkwijk. De wedstrijd was gespeeld. In de slotfase had Joey Roufs de eretreffer nog op zijn hoofd, maar ook die bal ging er niet in. Volgende week zaterdag 25 mei speelt FC Emmen JO17 de laatste competitiewedstrijd, uit bij Almere City JO17. Er moet dan zeker gewonnen worden om de nacompetitie te ontlopen.
FC Emmen JO17: Yme Meier, Dave Funke, Bjorn Klaassens, Lars Dijk, Elijah Mansaray, Toine Slor (65. Thom Hulshof), Joey Roufs (70. Leon Draisma), Jan ten Cate (41. Job Vermeulen), Bjørn Plaggenborg, Maurice Tinholt (50. Djairo Fik), Jamai Kriekjes.

Go Ahead Eagles JO15-FC Emmen JO15 4-0
Met nog twee wedstrijden te gaan was Go Ahead Eagles de voornaamste concurrent van koploper FC Groningen en bij eigen winst en verlies van de Groningers zouden beide teams gezamenlijk de ranglijst aanvoeren. FC Emmen stond derde maar had al afgehaakt in de titelstrijd. FC Groningen won evenwel in de dubbele cijfers en de Deventer formatie won duidelijk met 4-0 van de Emmenaren waardoor de beslissing de volgende week moet vallen. FC Emmen kon het in elk geval wat het maken van doelpunten betreft een helft volhouden want de rust ging in met een 0-0 stand. Na de pauze werd FC Emmen echter geveld door twee treffers elk van Milan Bernschot en Bruno van den Dungen.
FC Emmen JO15: Sibon; Van der Haar, Zwikker, Egberts, Brouwer, Teterissa, Lemmen, Boer, Lamberink (Bosch), Kuik, Zegeri (Smid).

AFC JO13-FC Emmen JO13 (1) 2-1

ONS Sneek JO13-FC Emmen JO13(2) 4-1
De Emmenaren kwamen al in de derde minuut op achterstand via een goal van Sander van Netten. In de vijftiende minuut bracht Daan Lambers de partijen echter weer in evenwicht. Daarna was het weer de beurt aan de Snekers. Drie minuten na de gelijkmaker werd het 2-1 door Jelte Priem waarna Dijlan Scholten met twee treffers de zege voor ONS veilig stelde.