FC Emmen onder 15 blijft winnen

sc Heerenveen O17-FC Emmen O17 1-1
FC Emmen onder 17 heeft aan de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen onder 17 een punt overgehouden. De ploeg van trainer Rick Slor maakte ver in blessuretijd de verdiende gelijkmaker: 1-1. Op een winderig en nat sportpark in Heerenveen begon FC Emmen onder 17 goed aan de wedstrijd, maar grote kansen kwamen er niet. De Friezen kregen in de eerste helft de grootste kans, maar de lat stond in de weg. Gelijk na rust viel wel de Friese openingstreffer nadat aanvaller Nordin Tahboun vrij kon inkoppen. In de laatste minuten schoof verdediger Mart Bloeming door naar voren, waardoor FC Emmen onder 17 vaker voor het doel kon verschijnen. Waar SC Heerenveen onder 17 verzuimde om de wedstrijd op slot te gooien, viel in de blessuretijd de gelijkmaker. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Ben Scholte, en die wist daar wel raad mee.
FC Emmen O17: Yme Meijer, Bjorn Klaassens, Mart Bloeming, Jordy Luchies, Tom Bosman, Jelmer Keen, Ben Scholte, Bas Aalderink, Job Vermeulen, Sven Jager (60. Emiel de Vries), Jeroen Welles (50.Bjorn Plaggenborg)

SC Cambuur O15-FC Emmen O15 1-4
FC Emmen blijft door de winst in Leeuwarden zonder puntverlies. Het had wel een aanloop nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken want de 0-1 viel pas in de 28e minuut. Een uittrap van doelman Bas Runhart werd door Luca Broers verlengd waarna Maurice Tinholt het met een fraaie goal afmaakte. Vanaf dat moment kreeg FC Emmen meer grip op de wedstrijd en in de 32e minuut verhoogde Djairo Fik met een kopbal tot 0-2. Hoewel SC Cambuur na de pauze meer druk uitoefende bleef FC Emmen de rust bewaren. Het werd nog gemakkelijker toen Djairo Fik met een hoekschop ineens de stand op 0-3 bracht. De 0-4 kwam op naam van Luca Broers met een mooi lobje over de Friese doelman. SC Cambuur scoorde in de slotfase nog de bekende eretreffer.Roufs, Broers, Tinholt (Kriekjes), Fik.
FC Emmen O15: Runhart; Slomp (Meijles, Draijer), Funke, De Roo, Mansaray, Hulshof (Fransen), IJpelaar (De Vries).

FC Emmen O14-Fortuna Sittard O14 0-1
In de wedstrijd tegen de gasten uit Zuid-Limburg kwam FC Emmen geen moment goed in de wedstrijd. De tegenstander kreeg alle ruimte om te voetballen, duels werden niet gewonnen en er kwam maar weinig passes aan. Het oogde apathisch en plichtmatig wat FC Emmen liet zien. Na een ruststand van 0-0 werd het na 45 minuten 0-1 voor Fortuna Sittard na een fout in de achterhoede. Ondanks dat FC Emmen in de laatste fase meer opportunistisch wilde gaan voetballen, ontstonden er geen kansen en gingen de Limburgers verdiend met de drie punten aan de haal.
FC Emmen O14: Rouwen, Meijer (Tempelman), Zwikker, Boer, Falke, Egberts, Van der Haar, Kuik, Zeqiri (Ridderbusch), Lemmen, Brouwer (Lamberink).

FC Utrecht O13-FC Emmen O13(1) 7-0
FC Emmen onder 13 heeft de uitwedstrijd tegen FC Utrecht ietwat geflatteerd met 7-0 verloren. Waar FC Emmen in de eerste helft twee goede kansen niet kon verzilveren was het FC Utrecht dat uit drie standaardsituaties kon scoren. De thuisclub opende in de zesde minuut de score en bouwde tot aan de rust de voorsprong uit tot 4-0.  In de tweede helft was FC Utrecht duidelijk een maatje te groot. Grote man bij FC Utrecht was spits Elvic Jager die de laatste vier doelpunten voor zijn rekening nam. FC Emmen staat na drie wedstrijden op de veertiende en laatste plaats met nul punten. FC Utrecht staat als tweede geklasseerd met zeven uit drie.
FC Emmen O13(1): De Haas, Zwaagstra (Dogan), Smid, Jongsma (Van Haren), Schoo, Scholtens(Sehi), Bijkerk, Arends, Doldersum, Bosch (Joesten), Kartodijojo.

Quick ’20 O13(1)-FC Emmen O13(2) 5-1
Quick ’20 is medekoploper in deze klasse en dat kreeg FC Emmen O13(2) te bespeuren. Na een aftastend begin kwamen de Oldenzalers na een kwartier op 1-0 en scoorden vervolgens regelmatig tot een 4-0 ruststand werd bereikt. FC Emmen holde achter de bekende feiten aan maar kwamen in de tweede helft beter voor de dag. De Emmenaren toonden minder respect voor de tegenstander en kregen met wat agressie ook een paar kansen met name voor Taron Ruigrok en Mike Kriekjes. Het leverde echter niets op en Quick ’20 liep zelfs naar 5-0 voordat Mike Kriekjes met een pegel in de kruising de eindstand op 5-1 bepaalde.
FC Emmen O13(2): De Weerd: Dekker (Doumbiya), Ruigrok, Jonker, Van Damme, Van der Giessen (Hindriks), Joseph, Cisse (Oranen), Woest (Kriekjes), Nsegiyumva.

Emmen O11(1)-Drachtster Boys O11 10-1
MSC O11-Emmen O11(2) 2-1