Terug naar overzicht Terug

FC Emmen nieuws op gratis CityApp


Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke applicatie die een duidelijk overzicht van jouw favoriete stad weergeeft CityInformation biedt de oplossing: de CityApp. Voor ruim 350 Europese steden is er een gratis CityApp beschikbaar die de inwoner op zijn wenken bedient: van het lokale nieuws, het openbaar vervoer en de lokale evenementen tot het online bestellen van eten, kleding, elektronica en kaartjes voor sportwedstrijden, concerten, bioscoop of theater, alles is mogelijk. Nog nooit was het zo eenvoudig én vooral overzichtelijk om vanuit één app toegang te krijgen tot de online wereld van jouw favoriete steden.


FC EMMEN Informatie over de grootste club van de stad kan in de CityApp van Emmen natuurlijk niet ontbreken en daarom zijn beide partijen een samenwerking aangegaan. Door de samenwerking tussen FC Emmen en CityInformation is het mogelijk om in de Emmen, Assen, Hoogeveen, Beilen en Coevorden App eenvoudig tickets te bestellen voor de wedstrijden van FC Emmen, het complete speelschema te bekijken en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de club.

Benieuwd naar de CityApp van jouw stad Download dan nu de gratis Emmen, Assen, Hoogeveen, Beilen of Coevorden App en ontdek alles over jouw stad en favoriete voetbalclub! http://onelink.to/b3vneq, http://onelink.to/7aprk7, http://onelink.to/uuwwrq, http://onelink.to/xkuwrd, http://onelink.to/8ceja3