Terug naar overzicht Terug

FC Emmen neemt exploitatie horeca over van Bos&Bos Catering


Zeven jaar geleden is Bos&Bos Catering begonnen met de exploitatie in het stadion welke uitstekend paste in de toenmalige portefeuille. Door de jaren heen is het bedrijf een andere koers gaan varen waardoor de vaste locaties gerelateerd aan sport minder goed passen bij de toekomstvisie en ambitie van Bos&Bos Catering. 

Voor FC Emmen betekent de aankoop van de exploitatie dat het in staat is het totaalpakket te beheren en aan te bieden. Alles onder één paraplu met korte communicatielijnen richting diverse opdrachtgevers en sponsors. FC Emmen zal door deze overname in staat zijn de klant maximaal te faciliteren vanuit de opvatting dat je bij FC Emmen kunt netwerken in een sfeervolle ambiance met voetbal als onderbreking van een gezellige avond. Horeca FC Emmen zal gaan samenwerken met lokale partijen. 


Een groot aantal sponsors en bedrijven ondersteunen het betaalde voetbal in Emmen.  Daarnaast biedt het Sport- en Businesspark de sponsors een perfecte accommodatie voor business to business, want buiten de wedstrijden om kan het stadion gebruikt worden voor congressen, recepties en overige zakelijke gerelateerde evenementen. Beide partijen zijn zeer content met deze overname.

Bos&Bos Catering is een modern, flexibel en dynamisch bedrijf dat zich met name bezig houdt met partycatering op de zakelijke markt. Of het nu de opening van een (nieuw) pand, een jubileum, een bedrijfsfeest of een diner betreft, Bos&Bos Catering kan alle bedrijven op maat bedienen. Behalve natuurlijk eten en drinken kan zij ook de inrichting, de aankleding, het entertainment, de techniek en de overige organisatie voor haar rekening nemen. Naast het cateren op locatie beschikt Bos&Bos Catering ook over een aantal exclusieve locaties namelijk:
* Mendini Restaurant Groninger Museum te Groningen
* Grand Café Krul Drents Museum te Assen
* Brasserie BITES in de Mediacentrale te Groningen
* TT Hall, te Assen
* Brasserie Lijn3, te Winschoten