Terug naar overzicht Terug

FC Emmen met nieuwkomers naar FC Dordrecht


Het lijstje van ontbrekende spelers is bij FC Emmen nog steeds imponerend lang. Zo zijn naast Marcel Kleizen verder Sander Danes, Robin Demeijer, Morten Friis Kevin Görtz, Jesse Schotman, Joos Valgaren, Jannes Wolters, Callum Little en Sieme Zijm niet beschikbaar. Guus de Vries maakte de donderdagtraining wel mee en kan spelen.
Trainer Paul Krabbe heeft zich er bij neergelegd dat FC Emmen dit seizoen niet meer de sterren van de hemel zal spelen en mikt op resultaat door strijd te leveren. ,,Ik heb ze voorgehouden dat we nog vijftien wedstrijden hebben te gaan met daarin twee periodes en dat we alles op alles moeten zetten om in elk geval nog een keer serieus mee te doen.”
De pas dinsdag uit West Afrika gekomen Rahim Ouedraogo maakt wel een aanzienlijk temperatuurverschil mee maar de grieperige Krabbe heeft genoeg vertrouwen in hem. ,,Ik ken hem van eerder en weet dat het een jongen is die de niet te beroerd is om te werken.”
FC Dordrecht heeft tijdens de winterstop ook niet stil gezeten en heeft o.a de voormalige topscorer Cecilio Lopes aangetrokken plus Jurrick Juliana van Cambuur. Lopes heeft inmiddels drie keer in twee duels gescoord. 


 

Reza Ghoochannejhad (links) en Rahim Ouedraogo op de donderdagtraining. 

 

Rahim Ouedraogo 

 

Reza Ghoochannejhad (Foto’s FC Emmen Media)