FC Emmen maakt dozijn vol tegen SVV '04

FC Emmen sloeg tegen SVV ’04 razensnel toe met een treffer van Roy Stroeve in de tweede minuut maar daarna was het een tijdje stil wat het scoren betrof. De kersverse kampioen uit Schoonebeek hield goed stand en kwam af en toe zelfs voor de goal van Thomas Villadsen. De doelpuntloze periode duurde twintig minuut waarna het in een tijdsbestek van drie minuten 0-4 werd. De Schoonebekers waren zeven minuten voor de pauze dichtbij een tegengoal maar de paal was in dit geval een sta-in-de-weg. FC Emmen bracht vervolgens de ruststand op 0-6. Met zes nieuwe spelers begon FC Emmen aan de tweede periode waarin eveneens zes doelpunten werden gefabriceerd.
SVV ’04-FC Emmen 0-12. 2. Stroeve 0-1, 22. Friis 0-2, 23. Sergio van Dijk 0-3, 25. Bevaart 0-4, 40. Demeijer 0-5, 41. Sergio van Dijk 0-6, 50. Siekman 0-7, 69. Dost 0-8, 72. Sergio van Dijk (strafschop) 0-9, 76. Sergio van Dijk 0-10, 78. Dost 0-11, 90. Friis 0-12. Toeschouwers: 200.
FC Emmen: Villadsen (46. Ebeltjes); Bevaart, Van der Kruis (46. Görtz), Breinburg, Broers (46. Siekman), Biyadat, Pannekoek (46. Schepers), Demeijer (46. Kamps), Sergio van Dijk, Stroeve (46. Dost), Friis.

Roy Stroeve verliest hier het duel met de doelman van SVV ’04.