FC Emmen kraakt Bareveld

FC Emmen boekte voor zo’n tweehonderd toeschouwers op het knusse terrein van Bareveld een regelmatige 11-0 zege. De rust was ingegaan met een 4-0 voorsprong. FC Emmen, zonder Christy Janga, Stanley Tailor en Rachid El Khalifi, stond binnen tien minuten met 2-0 voor dankzij treffers van Mark Veldmate en Roy Stroeve. Mourad Mghizrat, met een kopstoot, en nogmaals Stroeve na goed voorbereidend werk van Geoffrey Verweij, bepaalden de ruststand op 0-4. Hoewel Bareveld zich dapper verweerde liep de score na de doelwisseling naar de dubbele cijfers. Niki Leferink (3), Mourad Mgghizrat (2) enSergio van Dijk (2) tekenden voor de doelpunten.
Bareveld-FC Emmen 0-11. 2. Veldmate 0-1, 9. Stroeve 0-2, 24. Mghizrat 0-3, 39. Stroeve 0-4, 48. Mghizrat 0-5, 53. Van Dijk 0-6, 55. Van Dijk (strafschop) 0-7, 75. Leferink 0-8, 81. Leferink 0-9, 87. Mghizrat 0-10, 89. Leferink 0-11.
FC Emmen: Van Westerop; Geers, Breinburg (46. Bevaart), Karreman (70. Demeijer); Wolters (65. Huizenga), Hoogstrate (60. Tevreden); Verweij (46. Van Dijk), Stroeve (79. Kamps), Mghizrat; Leferink, Veldmate.

Wellicht de kleinste tribune waarvoor FC Emmen ooit heeft gespeeld.