Terug naar overzicht Terug

FC Emmen komt met haar Voetbalclinics naar jou toe!


In de zomervakantie beleeft de jeugd van Ter Apel en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen, dit seizoen voor het eerst in haar bestaan actief in de Eredivisie, organiseert bij FC Ter Apel ‘96 een voetbalclinic met jeugdtrainers. De FC Emmen Voetbalclinic vindt op plaats op vrijdag 24 augustus.


Kom trainen bij de Eredivisieclub van Drenthe

Wegens het grote succes – één voetbalclinic in stadion De Oude Meerdijk is reeds uitverkocht, terwijl er op de andere datum nog slechts enkele plekken beschikbaar zijn – trekt FC Emmen nu ook de regio in en stuurt ze jeugdtrainers op locatie. Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan de FC Emmen Voetbalclinic bij FC Ter Apel ‘96 en wie weet word jij geselecteerd als oploper met een speler voor een thuiswedstrijd van FC Emmen, inclusief wedstrijdticket voor de Eredivisie.

Training van FC Emmen jeugdtrainers

Tijdens de FC Emmen Voetbalclinic ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van FC Emmen jeugdtrainers, in jouw gloednieuwe FC Emmen trainingsshirt. Tussendoor geniet je ook nog eens van een goed verzorgde lunch. Tevens hebben we aan het einde van de dag een leuke verrassing!

Wat krijg je tijdens de voetbalclinic:

  • Top training van FC Emmen jeugdtrainers;
  • FC Emmen trainingsshirt;
  • FC Emmen bidon en officieel certificaat;
  • Goed verzorgde lunch en drinken;
  • Kans om geselecteerd te worden als oploper met een speler;
  • Én een extra leuke verrassing tijdens de voetbalclinic!

Deelname kost slechts €49,95 en er is een beperkt aantal deelnemersplaatsen. Meer informatie en aanmelden via FC Emmen Voetbalclinic!

Flyer FC Emmen_FCTerApel3