Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Keepersdag op18 april


Schrijf je dan nu in voor de keepersdag van FC Emmen in samenwerking met Keepershandschoenen.nl. Wie weet mag jij later net als de profkeepers Robert van Westerop en Harm Zeinstra, keepen op het veld van het Univé stadion van FC Emmen.

Op Woensdagmiddag 18 april zal de keepersdag plaatsvinden op stadionveld van het Unive Stadion van FC Emmen. Deze dag is bedoelt voor keepers en andere balvaste jongens die geboren zijn in 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 of 2004. Dus ook als je bijvoorbeeld op basketbal, handbal of korfbal zit en/of je denkt dat je best goed kan keepen, meld je aan voor deze keepersdag.

Wat voorop staat: Iedereen die aan deze keepersdag meedoet, beleeft een fantastische middag, met keeperstraining van echte keeperstrainers, en natuurlijk heel veel plezier! Daarnaast zullen er ook scouts aanwezig zijn van de RJO Sc Heerenveen/FC Emmen! De keepersdag begint om 15.00 uur en het sportpark is open vanaf 14.30 uur. De middag wordt uiterlijk afgesloten om 17.00 uur.  Verzamelen tussen 14.30 en 14.45 uur.  Inschrijfgeld is € 9,95,- per persoon, en hiervoor krijg je aan het eind van de keepersdag een leuke attentie en twee gratis kaartjes voor een wedstrijd van FC Emmen!

Klik hier om je aan te melden 


Een maximaal aantal van 64 keepers, dus schrijf je snel in! Als je je hebt aangemeld, dan krijg je uiterlijk een week van te voren nog een bevestigingsbericht met informatie over tijden en locatie van de keepersdag.

 

Harm Zeinstra