Uitslagen jeugd: FC Emmen O19 verliest in Den Haag

FC Emmen Onder 19 en Onder 13 hebben beiden hun competitieduels verloren. De oudste jeugdploeg verloor met 3-1 bij ADO Den Haag terwijl FC Emmen O13 op eigen terrein van het Rotterdamse Spartaan ’20 met 5-3 klop kreeg.

ADO Den Haag O19-FC Emmen O19 3-1
Ook de tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie ging voor de Emmenaren verloren en wel met dezelfde cijfers als een week eerder tegen Willem ll.

FC Emmen hield in de eerste helft nog wel stand tegen een beter ADO Den Haag en kwam zelfs na een kwartiertje via Ben Scholte op 0-1. Drie minuten later maakte ADO via Nick Broekhuizen gelijk wat tevens de ruststand werd. Vijf minuten na de pauze verhoogde ADO Den Haag tot 2-1 via een treffer van Amin Essabri die ook de 3-1 in de 79e minuut voor zijn rekening nam.
Bij FC Emmen debuteerde als invaller de zeventienjarige Yaro Hirasingh een centrale verdediger die afkomstig is van de Amsterdamse amateurclub Zuidoost United.

FC Emmen O13 – Spartaan ’20 O13 3-5
De Emmenaren gingen in de voorjaarscompetitie eerste divisie (laag) van start met een stevige nederlaag tegen Spartaan ’20. Tegenover het handvol treffers van de Rotterdammers konden de Emmenaren slechts drie goals tegenoverstellen. De doelpunten voor FC Emmen werden gescoord door Daan Lambers, Stan van Manen en Rinse Sietsma.