Terug naar overzicht Terug

FC Emmen is gestart met voorbereiding


Welke spelers er bij de start van de competitie in het tenue van FC Emmen spelen is nog niet geheel duidelijk. De trainingsgroep is samengesteld uit de spelers die bij FC Emmen onder contract staan inclusief de nieuwelingen Sjors Paridaans en Timothy Cathalina plus spelers uit het gezamenlijke beloftenelftal.`
SC Heerenveen en FC Emmen hebben nadere afspraken gemaakt omtrent de uitwerking van het samenwerkingsverband tussen beide clubs. Besloten is om de Braziliaanse spits Pedro Beda dit seizoen bij FC Emmen in de Jupiler League te laten rijpen. Gedurende de voorbereiding zullen de FC Emmen selectie van trainer Harry Sinkgraven en Jong sc Heerenveen met trainer Johnny Jansen zoveel als mogelijk samen optrekken. In de loop van de voorbereiding zullen de clubs in onderling overleg keuzes maken ten aanzien van de spelers die definitief aan de selectie van FC Emmen worden toegevoegd. Op dit moment zijn de spelers Xander Houtkoop, Michel Poldervaart, Agil Etemadi en Pedro Beda zeker van hun overgang naar FC Emmen. Bij dit viertal zal zich waarschijnlijk ook Richard Stolte voegen.
Vanaf maandag trainen
de spelers Arjen Bergsma, Harm Zeinstra en Hassan Bai Kamara met de Emmen selectie mee. Later deze week komt ook de Braziliaan Lazaro daar nog bij. Vanaf 6 juli sluiten de overige spelers van Jong sc Heerenveen bij de selectie aan. Björn Johnsson en Pawel Wojciechowski gaan met sc Heerenveen mee op trainingskamp. Op een later moment zal worden besloten waar zij het komende seizoen zullen spelen.


  

Welkom in Emmen 

 

De keepers Harm Zeinstra (16), Agil Etemadi (20) en Pieter IJzerman (17). 

 

Trainer Harry Sinkgraven. 

 

Sjors Paridaans 

 

Agil Etemadi actief onder toeziend oog van Pieter IJzerman.  

 

Timothy Cathalina (Foto’s FC Emmen Media).