Terug naar overzicht Terug

FC Emmen huurt Henk Bos en Arjen Hagenauw


Henk Bos en Arjen Hagenauw spelen de rest van het seizoen op huurbasis voor FC Emmen. Maandagmorgen 2 februari zullen zij aansluiten voor hun eerste training in de JENS Vesting.


Aanvaller Arjen Hagenauw (20) maakte op 16-jarige leeftijd de overstap van VV Roden naar FC Groningen en speelde twee seizoenen in de A1. Vorig seizoen maakte Hagenauw zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen als invaller tegen Vitesse. Dit seizoen voegde hij daar nog drie invalbeurten aan toe.

Arjen Hagenouw

Aanvallende middenvelder Henk Bos (22) doorliep vanaf 2003 de volledige jeugdopleiding van FC Groningen en is afkomstig van VV Musselkanaal. Hij maakte op 15 oktober 2011 zijn debuut in de hoofdmacht van FC Groningen. Hij behoort sinds het seizoen 2012/2013 tot de eerste selectie. Dit seizoen bleef het aantal wedstrijden in het eerste elftal voor Bos beperkt tot twee invalbeurten, waarmee hij een voorlopig totaal van 18 officiële optredens in het eerste elftal bereikte.

Henk Bos

FC Emmen is verheugd over de toetreding van deze spelers uit de regio waarmee de huidige selectie kwalitatief verbreed wordt.