Terug naar overzicht Terug

FC Emmen gaat voor minimaal vier punten


 ,,We hebben ons zelf in de voorgaande wedstrijden te kort gedaan”, luidt de mening van FC Emmen-trainer Gerry Hamstra, ,,Thuis tegen AGOVV hadden we bijvoorbeeld drie punten kunnen pakken en afgelopen vrijdag in Den Haag zaten we ook erg dichtbij een driepunter. Natuurlijk hadden we in laatstgenoemde wedstrijd ook een fase waarin we het even moeilijk hadden maar dat gold niet voor de tweede helft. Robbie Haemhouts en Morten Friis kregen in die helft mogelijkheden die ik bij ADO Den Haag niet heb gezien.”
FC Emmen heeft de laatste wedstrijden strijd en beleving laten zien en hoopt daarvoor ook eindelijk erkenning van het publiek in de Zuidoosthoek te krijgen. Dat kan dus vrijdagavond thuis tegen FC Omniworld het geval zijn, de ploeg uit Almere staat laag op de ranglijst maar in Almere is men echter eveneens van mening dat de ploeg tot nu toe niet de haver heeft gekregen die het verdiende.
Bij FC Emmen mag vrijdagavond geen rekening worden gehouden met de geblesseerden Niki Leferink, Martin de Roo en Guus de Vries plus de geschorste Ronald ‘Rollo’ Breinburg. Verder houdt Gerry Hamstra nog een slag om de arm voor wat Sergio van Dijk en Frank Broers betreft. Eerstgenoemde kon de donderdagtraining niet meemaken terwijl Broers wel herstelt lijkt maar ook niet de gehele week heeft getraind. Mocht Sergio van Dijk niet kunnen spelen zal Bas Dost voor het eerst zijn opwachting in de basis maken.