Terug naar overzicht Terug

FC Emmen G-voetbalteam heeft genoten van de winterse safari tijdens WILDnights!


De spelers van het FC Emmen G-voetbalteam hebben op vrijdagavond 3 januari een bezoek gebracht aan WILDLANDS. Tijdens de inmiddels traditionele WILDnights ging het team van Jelle Mars en Jan Dijkgraaf op winterse safari. De glimlach verdween de gehele avond niet van de gezichten van de kinderen!


Op donderdagavond 19 december, tijdens de kerstborrel van FC Emmen, werden de spelers van het G-voetbalteam door FC Emmen-directeur Ben Haverkort verrast. Hij deelde het team mede dat WILDLANDS, ook partner van Stichting Naoberschap United, een prachtig kerstcadeau had voor het gehele team: een bezoek aan WILDnights. De kinderen konden zodoende nog anderhalve week bijkomen van de (kerst)verrassing.

Op vrijdagmiddag 3 januari  verzamelde het G-voetbalteam zich om 16:45 uur voor de poorten van WILDLANDS als echte profs van FC Emmen. Iedereen kwam namelijk in het presentatiepak, met daarover een warme winterjas van FC Emmen, aan. Eenmaal in het park werd er richting de Jungola gelopen. Onder tropische omstandigheden werd daar heerlijk gegeten in het Rimbula restaurant. Nadat iedereen zijn of haar buikje had rond gegeten was het tijd op om ontdekking te gaan.

De start van het avontuur begon met een boottocht over de Rimbula River. Gelukkig wist iedereen, ondanks dat het pikdonker was, de woeste tocht over het water te overleven. Eenmaal veilig aan land trokken de avonturiers van het FC Emmen G-voetbalteam nog dieper het park in, te voet, onder meer richting Nortica en de achtbaan Tweestryd.

En weet u wie als winnaar uit de bus kwam? Iedereen! Inmiddels was het bijna weer 20:00 uur en stonden al vele ouders de kinderen weer op te wachten. Nadat er nog snel in de winkel een souvenir werd gekocht, was het dan toch echt tijd om naar huis te gaan. Het team heeft erg genoten en een mooie, avontuurlijke avond gehad, waarvoor wij nogmaals een dankwoord aan WILDLANDS willen uitspreken! Zeker een aanrader, ook met daglicht!

IMG_5086
IMG_5071
IMG_5067