Terug naar overzicht Terug

FC Emmen – FC Dordrecht live op ESPN Watch


FC Emmen heeft ervoor gezorgd dat de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht live te zien is via ESPN Watch. We hebben hiervoor de kosten van €7500,- voor onze rekening genomen zodat onze supporters met een ESPN-abonnement toch de wedstrijd live kunnen kijken. Wij zullen er altijd alles aan doen dat onze supporters de wedstrijden live kunnen kijken, nu we hun in het stadion moeten missen.

Hoe werkt ESPN Watch?
ESPN Watch is de livestreamdienst van ESPN. Als je via jouw tv-aanbieder een abonnement op ESPN hebt, kun je via de website of app van ESPN naar de livestreams kijken. Zonder tv-abonnement is het niet mogelijk om je op ESPN Watch te abonneren.

Maak een ESPN-account aan (als je nog geen account hebt) en koppel dat account aan jouw tv-aanbieder, zoals KPN of Ziggo. Dat stappenplan wijst zich vanzelf als je via het menu rechts bovenin klikt op ‘TV-abonnement activeren’ (zoals in de afbeelding). Na de koppeling met de tv-aanbieder, kun je de kanalen van ESPN online bekijken via www.espn.nl/watch.

Om seizoenkaarthouders tóch nog een beetje de stadionbeleving te geven, ontvangen zij ook allemaal voorafgaand aan de wedstrijd het digitale programmaboekje ’t Boekie per e-mail.