Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Familiedag: Ga mee de dieren uitzwaaien!


Voor maar € 10,- p.p naar Dierenpark Emmen tijdens FC Emmen familiedag


Zondag 25 oktober organiseert FC Emmen een gezellige familiedag voor alle seizoenkaarthouders, medewerkers, jeugdspelers, vrijwilligers, sponsors en spelers in het Dierenpark Emmen. Een mooi moment om met elkaar de olifanten, giraffes, leeuwen, apen en andere dieren uit te zwaaien alvorens ze verhuizen naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Iedereen die FC Emmen een warm hart toe draagt, seizoenkaarthouders, medewerkers, jeugdspelers, vrijwilligers, sponsoren en spelers zijn zondag 25 oktober de hele dag welkom in het Dierenpark Emmen. ’s Ochtends kan op eigen gelegenheid het park bezocht worden. ’s Middags zijn er diverse dierpresentaties, waarbij de dierverzorgers meer vertellen over de dieren, hun gedrag en leefomgeving:

13.00 – 13.30 uur Presentatie mantelbavianen
13.30– 14.00 uur Presentatie olifanten
14.00– 14.30 uur Presentatie nijlpaarden
14.30 – 15.00 uur Presentatie pelsrobben

Speciale entreeprijs van € 10,-

Voor de FC Emmen familiedag geldt een speciale entreeprijs van € 10,- per persoon [normale entreeprijs € 18,-] op vertoon van medewerkerspas, seizoenkaart en sponsorkaart. Abonnementhouders van Dierenpark Emmen mogen uiteraard gratis naar binnen. Voor jeugdspelers en vrijwilligers van de jeugd van FC Emmen is er gratis entree, zij moeten zich hiervoor vooraf aanmelden bij Paul Kamphuis, via [email protected].