Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en Drenthe College starten opleiding Beveiliger


 


  

Een beveiliger is ook gastheer/gastvrouw van de club

Als beveiliger bij FC Emmen zorg je voor orde en veiligheid vóór, tijdens en na de wedstrijd. Je bent alert op afwijkend gedrag en treedt doortastend op in ongewenste situaties. In gevaarlijke situaties roep je hulp in. Hierbij is het belangrijk om samen te werken. Als beveiliger kom je veel verschillende mensen tegen, die met allerlei vragen en opmerkingen bij je komen. Je moet dan ook goed met mensen kunnen omgaan en een dienstverlenende instelling hebben. Daarbij is het belangrijk om je te realiseren dat je FC Emmen vertegenwoordigt en als goede gastheer of gastvrouw optreedt.

Werken en leren in en rond het stadion

Tijdens de opleiding volg je de theorie bij Drenthe College en het praktijkgedeelte bij FC Emmen in het Univé stadion aan de Meerdijk. Je zult bij alle thuiswedstrijden van FC Emmen beveiligingswerkzaamheden uitvoeren. Tijdens de opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: wet- en regelgeving, veiligheid in de samenleving, aanhouding en inbeslagneming. Daarnaast besteed je aandacht aan computervaardigheden, zakelijke communicatie Nederlands en Engels en maatschappelijke culturele vorming.

 Ook voor werkenden


De opleiding vindt ’s avonds plaats en is daarom ook bijzonder geschikt voor werkenden die naast hun baan een opleiding willen volgen. In overleg met FC Emmen word je op de tijden naast je werk ingeroosterd.Om deel te nemen aan de opleiding moet je minimaal 18 jaar zijn en een verklaring omtrent gedrag kunnen overleggen.

Kom naar de voorlichtingsavond

Voor meer informatie organiseren FC Emmen en Drenthe College een informatiebijeenkomst op dinsdag 28 juli vanaf 19.00 uur in het FC Emmen stadion aan de Meerdijk in Emmen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Drenthe College Harry Hoijting 06-53546000 of Dennis Coelingh.06-55127101.