Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en Dierenpark Emmen slaan handen ineen


FC Emmen en het Dierenpark Emmen slaan de handen ineen. Jan van Erve – directeur FC Emmen: “Erg blij zijn we met het feit dat twee belangrijke merken in Emmen een samenwerking zijn aangegaan waar gebruik kan worden gemaakt van elkaars kwaliteiten, achterban en netwerk. In de fase van opbouw waarin beide partijen nu verkeren is het samen optrekken van grote waarde”. 


  

  

  

  

In een fraai winterlandschap werd het nieuwe shirt getoond. Aanvoerder Antoine van der Linden had de eer het eerste shirt te mogen overhandigen aan Frankwin van Beers. Op de onderste foto met midden Dierenpark directeur Frankwin van Beers en links FC Emmen-directeur Jan van Erve.

Vanochtend kwam die samenwerking onder het toeziend oog van een kolonie ringstaartmaki’s duidelijk naar voren door het overhandigen van het nieuwe shirt dat de spelers van FC Emmen vanaf nu gaan dragen. Frankwin van Beers, directeur van Dierenpark Emmen: “Met Dierenpark Emmen op het shirt van de spelers kan het niet anders dan dat er als leeuwen om de bal gevochten wordt met het linker rijtje in het vooruitzicht”.