FC Emmen D1 en NEC D1 in evenwicht

FC Emmen D1-NEC Nijmegen D1 1-1
In de eerste helft waren de partijen goed aan elkaar gewaagd maar het was FC Emmen dat de leiding nam. Halverwege scoorde Pascal Huser met een fraai schot van ver buiten de zestien de 1-0. In de tweede helft was NEC de beter voetballende ploeg en maakte ook terecht de gelijkmaker. Toch had FC Emmen twee geweldige kansen op de winnende treffer. Net voor de 1-1 raakte Boris Rasevic de staander terwijl na de 1-1 Pascal Huser een strafschop door de Nijmeegse goalie zag worden gestopt.
FC Emmen D1: Kortman (31. Schrik); De Jong (31. Arends), Rijkens, Room, Schuldink, Wessels, De Bruin (31. Meinderts), Rasevic (40. ’t Hart), Huser, Meijer (31. De Vos), Greve.

Beelden uit FC Emmen D1-NEC D1 (Foto’s FC Emmen Media).

FC Emmen C1-FC Utrecht C1 2-1
De Emmer C-jeugd trad in een oefenduel aan tegen de C2 van FC Utrecht dat het komende seizoen FC Utrecht C1 zal zijn. In een pittig duel won FC Emmen met 2-1 dankzij treffers van Jurgen Locadia en Luciano Slagveer.

FC Emmen A1-FC Groningen A1 1-3
Ondanks de nederlaag toch een redelijke prestatie van de A-jeugd tegen eredivisionist FC Groningen A1. De bezoekers namen voor rust een 0-1 voorsprong, verhoogden die na de pauze tot 0-2 waarna Janko Dekker met een fraaie vrije trap de achterstand tot 1-2 terugbracht. Kort voor tijd maakten de Groningers er nog 1-3 van.