FC Emmen C1 wint van Twente Heracles C2

De 3-0 winst van FC Emmen C1 kwam in de tweede helft tot stand. Daarvoor was het een duel met weinig doelkansen afgezien van een mogelijkheid voor Rick ten Voorde in de tweede minuut. Alleen voor de Twentse doelman kon hij het niet afronden.In de 2e minuut na de doelwisseling scoorde Rick ten Voorde wel. Uit een hoekschop van Bernard Bakker schoot hij volley in: 0-1. Weer twee minuten later moest Twente Heracles de tweede goal toestaan. Jessie van der Graaf kopte na een door Yori Bouws genomen vrije trap in: 0-2. Kort voor het einde trof Rick ten Voorde via de onderkant van de lat doel: 0-3. Bij FC Emmen keepte D-junior Yannick Berends een prima wedstrijd.
FC Emmen D1: Berends; Bakker (Hoff), Kuilder, Van der Berg, Bouws (Kazantzis); Rog (Van Mourik, Kaddouri), Caria, Bal; Ten Voorde, Van der Graaf, Simon IJzerman.