FC Emmen besluit met 5-1 zege op VAKO

Het tachtigjarige VAKO gebruikte voor het duel tegen FC Emmen een dertigtal spelers van zowel de zondag-als de zaterdagafdeling. FC Emmen kwam met de helft van dit aantal naar Vries en scoorde binnen een half uur spelen vier maal via Roy Stroeve (2), Michel Poldervaart en Patrick Lip. Na de rust scoorde FC Emmen nog een keer via een benutte vrije trap van Hans Denissen die slechts twintig minuten speelde en vervolgens geblesseerd naar de kant moest. VAKO redde de eer via een doel van Joseph Hermes die gebruik maakte van een onzekerheidje van doelman Pieter IJzerman.
VAKO – FC Emmen 1-5. 11. Stroeve 0-1, 14. Stroeve 0-2, 19. Poldervaart 0-3, 29. Lip 0-4, 55. Denissen 0-5, 80. Hermes 1-5.
FC Emmen: Van Wegen (46. IJzerman): Leonardo (46. Cathalina), Bergsma, Zimmerman, De Vries, Poldervaart, Buurmeijer, Van der Ven (46. Paridaans), Lip (46. Denissen, 65. Leonardo), Stroeve, Houtkoop.

Erwin Buurmeijer slaagt er hier niet in de VAKO doelman te passeren.

Roy Stroeve nam de eerste twee treffers voor zijn rekening.