Notice: Undefined offset: 0 in /data/web/repo_wp/releases/44/wp-content/plugins/wp-gitlab-updater-master/src/theme-updater.php on line 56
FC Emmen B1 bij winst veilig - FC Emmen
Terug naar overzicht Terug

FC Emmen B1 bij winst veilig


 FC Emmen – Stormvogels Telstar A1 14.30
De A-jeugd hoopt de competitie met een vrolijke noot af te sluiten na recentelijk drie keer op rij te hebben verloren. Voor beide ploegen staat er behalve de eer niets meer op het spel.


BV Veendam B1-FC Emmen B1 14.30
FC Emmen B1 staat weliswaar op de elfde en op zich degradatieplaats maar heeft de mazzel dat de nummers tien en negen, Stormvogels Telstar en AFC die respectievelijk twee en één punt meer hebben, tegen elkaar moeten zodat één van de twee bij winst van FC Emmen de klos wordt. BV Veendam is al hoog en breed gedegradeerd maar zorgde indertijd wel voor een stunt door in Emmen te winnen.

AGOVV C1-FC Emmen C1 12.30 uur
FC Emmen C1 neemt op eerbiedige afstand van Cambuur en FC Zwolle de derde positie in en zal dat ook blijven omdat het een grote voorsprong op nummer vier AGOVV heeft.

Emmen AV D1-FC Emmen D1 11.00 uur
De D-jeugd van FC Emmen moet uitgerekend tegen Emmen AV de gedeelde eerste plaats met FC Groningen veilig stellen. Is dat het geval zal een beslissingswedstrijd om het kampioenschap volgen. Voor de leiding van de D-jeugd staat er zondag ook nog een titel op het spel want trainer Nico Haak en assistenten Erwin van Oosten en John Bakker spelen gezamenlijk in de hoofdmacht van CEC dat thuis tegen Steenwijk de titel voor het grijpen heeft.