FC Emmen A1 verplettert Viboa A1 met 19-1

Wegens de deelname aan het toernooi in Lingen was de wedstrijd FC Emmen A1-Viboa A1 naar de dinsdagavond verschoven. De ploeg uit het Groningse Winsum heeft echter weinig plezier aan de reis gehad want het moest liefst 19 treffers toestaan. Topscorer van de avond was Harold Wolters die tien keer scoorde.
Toen FC Emmen A1 in de zevende minuut op 1-0 kwam sloeg Viboa A1 binnen een minuut toe met de gelijkmaker. Dat was ook de laatste daad van de gasten want daarna rolde kampioen FC Emmen A1 de tegenstander compleet op. De rust ging in met 8-1 en vervolgens stoomden de Emmenaren vrolijk door. ,,Je ziet wel eens dat na zo’n ruststand de schwung er een beetje uit gaat maar dat was vanavond niet het geval”, zei trainer Claus Boekweg. ,,Ondanks een zwaar toernooi in Duitsland hebben ze prima gespeeld en toonden zich bijzonder gretig.”
De doelpuntenmakers voor FC Emmen A1: Harold Wolters 10, Stefan Kikkert 3, Justin Mulder 2, Maurice Kampman 2, Sander Boekholt 1, Bernando Veenvliet 1..
FC Emmen A1: Schrik; Graver, Baardink, Baas (46. Kampman), Berens (64. Bangura), Kikkert, Gall (46. Boekholt), Wolters, Mulder (46. Padding), Barrie (46. Ndayisaba).