FC Emmen A1 klopt SV Meppen onder 19

FC Emmen A1 heeft de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie succesvol afgesloten door de 3-2 zege op SV Meppen onder 19. De Meppeners speelden het vorige seizoen in de Bundesliga voor A-junioren maar moesten na een seizoen weer degraderen naar de Regionalliga waar momenteel de twaalfde positie wordt ingenomen.

FC Emmen A1 speelde een uitstekende eerste dertig minuten waarin een 3-0 voorsprong werd genomen. In de tiende minuut opende Jochem Scholten de scoren op een voorzet van Jan Scholten. Een minuut later verhoogde Matthijs Hensens tot 2-0 met wederom een assist van Jan Scholten. Nadat de Emmenaren even goed weg kwamen na een schot op de paal van SV Meppen A1 werd het in de 23e minuut 3-0 toen Matthijs Hensens een hoekschop van Jan Scholten inkopte: 3-0. Daarna kwam SV Meppen meer in wedstrijd en werd het vlak voor rust 3-1 via een vrije trap. Na de rust werd nog een keer gescoord en wel door de Duitse formatie in de 59e minuut. In het restant van het onder kunstlicht gespeelde duel kwamen er nog een paar mogelijkheden voor de thuisclub maar de afronding ontbrak.