FC Emmen A1 klopt Ruinen met 8-0, gelijkspel C1

FC Emmen A1-Ruinen 8-0
FC Emmen A1 heeft een oefenduel tegen vijfdeklasser Ruinen met 8-0 gewonnen na een 3-0 ruststand. De uitslag gaf de krachtsverhoudng niet helemaal weer want de Emmenaren lieten tal van uitstekende kansen ongebruikt. De eerste treffer viel pas rond de 20e minuut door Danny Kiekebelt. Rick ten Voorde bracht vervolgens met twee treffers de ruststand op 3-0. Na de pauze gingen de Emmenaren door met het verknoeien van kansen maar tussen de bedrijven door werd er ook nog gescoord. Rick ten Voorde, Yannis Kazantzis, Dries Jan Bal en Camiel Fidom met twee goals waren de schutters.

FC Emmen C1-ACV C1 2-2
De wedstrijd werd in drie perioden van 25 minuten gespeeld waarin coach Nico Haak met drie verschillende opstellingen speelde. Dat er nog heel wat werk aan de winkel is liet niet alleen de uitslag maar ook het vertoonde spel zien. Veel balbezit vooral op eigen helft maar aanvallend tamelijk machteloos was het beeld. Pascal Huser en Danny Bouws waren de Emmer doelpuntenmakers, de Assenaren scoorden uit twee counters tegen.
Opstelling eerste periode: Kortman; Hosseini, Jonkers, IJzerman, Wessels, Warmolts, Ots, Streutker, Bouws, Huser, Schraa.
Tweede periode: Kortman; Rijkens, Jonkers, Westebring, Ypenburg, Warmolts, Westebring, De Bruin, Rasevic, Schraa, Meijer.
Derde periode: Eberhard; Rijkens, Hosseini, Ots, IJzerman, Westebring, Ypenburg, Streutker, Bouws, Meijer, Huser.