FC Emmen 2 boekt op bezoek bij Eindhoven tweede zege op rij

FC Emmen 2 heeft maandagmiddag de tweede overwinning op een rij geboekt in het tweede deel van de reservecompetitie. Op bezoek bij FC Eindhoven werd er met duidelijke cijfers gewonnen: 0-3. De Emmenaren stonden bij de rust al op een 0-1 voorsprong en liepen in de tweede helft uit naar een comfortabele zege.

FC Emmen 2 begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg in de openingsfase enkele kansen om de score te openen. Het duurde echter tot twee minuten voor totdat deze treffer viel. Camara Bos had een goede voorzet in huis en stelde Wouter Marinus zo in staat om de 0-1 op het bord te zetten.

In de tweede helft verdubbelde Emmen na ruim een kwartier spelen de score. Na goed voorbereidend werk van Jafar Arias schoot Robbert de Vos de 0-2 tegen de touwen. Emmen wist de wedstrijd hierna professioneel uit te spelen en prikte er net voor tijd zelfs nog een doelpunt bij. Na een strakke voorzet van Ruben Roosken kon Freddy Quispel de derde Drentse treffer maken en bepaalde hij de eindstand zo op 0-3.

Door de zege heeft Emmen nu acht punten uit vijf duels en bezet daarmee de vijfde plaats op de ranglijst. De volgende wedstrijd speelt FC Emmen 2 op maandag 9 maart, dan speelt het de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch 2.

FC Eindhoven 2 – FC Emmen 2: 0-3
43. Marinus 0-1
63. De Vos 0-2
87. Quispel 0-3

Opstelling FC Emmen 2: Van der Lei, Payne, Sopić, Görgülü, Roosken, De Vos, Bos, Quispel, Camara Bos, Arias en Marinus.