Terug naar overzicht Terug

Fantastische opbrengst FC Emmen ALS Benefietavond


Ondanks de trieste aanleiding is het vrijdag 25 april een werkelijk fantastisch ALS Sportcafé geworden. Pé Daalemmer en Rooie Rinus waren ouderwets op dreef met nummers als o.a. Baukelien, Hoornse Plas en een FC Emmen-versie van Z-Side, presentator Leo Oldenburger was ook als veilingmeester onnavolgbaar, de verhalen van Martijn Doldersum en Fernando Ricksen waren zeer indrukwekkend en de smeuïge voetbalverhalen van Joseph Oosting en Paul Weerman zorgden voor de nodige komische noten .En met bijna 200 mensen in de zaal zat de Adbeco Business Corner ook nog eens afgeladen vol.


En niet geheel onbelangrijk: de veiling van alle aangeboden artikelen heeft enorm veel geld voor het Goede Doel opgeleverd. Gesigneerde shirts van Ajax en AZ, een bal met handtekeningen van PEC Zwolle, een gesigneerd shirt van Raymond van Barneveld, onze eigen FC Emmen ALS-shirts, werkelijk alles verwisselde snel en voor veel geld van eigenaar. En dat alles voor het Goede Doel.

Even een greep uit de diverse veiling-items :het schilderij van Marco van Basten, geschilderd door Paul Meijering, is maar liefst voor € 3.500,– van de hand gegaan en het shirt van Alexander Bannink bracht het prachtige bedrag van € 1.850,-op. Al met al een geweldige avond met een fantastische opbrengst van maar liefst € 17.500,– ! voor de Stichting ALS Nederland en Team Dollie15. Binnenkort zullen wij, meteen nadat de kopers betaald hebben, het geld door middel van het aanbieden van een cheque officieel overdragen aan de beide Goede Doelen.
Een ieder nogmaals hartelijk dank voor de getoonde inzet en medewerking. Martijn, Fernando, Leo, Joseph, Paul, Etiënne, Peter Hoekstra, Ineke Zaal bedankt! En alle aanwezige sponsors en kopers van de diverse items bedankt. . Zonder jullie was het niet zo’n geweldige avond geworden! BEDANKT!