Terug naar overzicht Terug

Extraatjes voor seizoenkaarthouders, actie duurt tot 10 juni


 U bent inmiddels op de hoogte van de samenwerking tussen FC Emmen en sc Heerenveen. Op zich zult u daar als FC Emmen supporter niet zo veel van merken. FC Emmen blijft FC Emmen en rood-wit blijft rood-wit, maar u zult het wel terugzien op het veld. Zo zullen er zes, jonge, talentvolle spelers uit Heerenveen naar Emmen komen en het rood-witte shirt van Emmen aantrekken. Maar er is meer!


 

Joos Valgaeren

 

Jannes Wolters

 

Roy Stroeve

Er is veel meer! Inmiddels is er een trainer voor de komende twee seizoenen aangetrokken, een echte Drent, Harry Sinkgraven en naast hem op de bank nog een echte Drent, Joseph Oosting. Vreemde eend in de bijt is een echte Fries, Foppe de Haan, hij zal als echte Fries de twee Drenten bijstaan en zijn kennis en expertise met de beide Drenten gaan delen. Zowel naast als op het veld en dat alles onder het motto; we willen meer publiek in het Univé stadion dat leuke wedstrijden gaat zien met passie en strijd! Voetbal uit Drenthe voor Drenten bij dé club van Drenthe! We gaan ervoor! Natuurlijk wilt u er volgend seizoen gewoon weer bij zijn en voor u als seizoenkaarthouder en tevens voor nieuwe seizoenkaarthouders hebben we een aantal extraatjes in de vorm van gratis wedstrijden. Echter alleen gedurende de actieperiode en net als vorig jaar zullen we de actieperiode niet verlengen! 

Gratis wedstrijden

 Indien u uw seizoenkaart voor woensdag 10 juni aanstaande aanvraagt en betaalt, kunt u in het seizoen 2009/2010 uiteraard naar alle competitiewedstrijden maar ook gratis naar alle bekerwedstrijden. Mocht FC Emmen de nacompetitie halen, dan kunt u ook gratis naar de nacompetitiewedstrijden. Vanzelfsprekend betreft het hier de thuiswedstrijden die in het Univé stadion worden gespeeld.

Volgend seizoen zullen de wedstrijden van de Jong Emmen/Jong Heerenveen combinatie grotendeels in Heerenveen worden gespeeld maar ook drie wedstrijden vinden in Emmen plaats. Top Eredivisievoetbal (dus de talenten van Ajax, PSV en Feyenoord) tegen de talenten van de Emmen/Heerenveen combinatie en dat allemaal in Emmen, in ons eigen Univé stadion. De wedstrijden van Jong Emmen/Jong Heerenveen zijn waarschijnlijk niet gratis toegankelijk maar wanneer u uw seizoenkaart voor 10 juni aanstaande verlengt en betaalt, krijgt u gratis toegang tot de wedstrijden die in Emmen gespeeld worden. .

 Onder de seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart voor 10 juni verlengen en betalen, worden 200 kaarten voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen verloot. De kaarten worden aangeboden door Univé.      Meet & Greet met onze selectiespelers. Verlengt en betaalt u uw seizoenkaart voor 10 juni aanstaande dan kunt u op vertoon van uw seizoenkaart gratis deelnemen aan de Meet & Greet met onze selectiespelers. Met tal van leuke activiteiten zoals penaltyschieten, balletje hooghouden, vragenrondje etc. De Meet & Greet is een initiatief van de supportersraad. Alleen geldig voor verlengers vóór 10 juni.

Wijzigingen in het stadion!

Met ingang van het seizoen 2009/2010 willen we een aantal wijzigingen doorvoeren in het Univé stadion. Onderstaand de wijzigingen even op een rijtje;
 De doorgang van de Zuidtribune naar de Oosttribune wordt voor aanvang van en tijdens de wedstrijd afgesloten. U kunt dus niet meer vanaf de Zuidtribune naar het supportershome, dit kan wel na de wedstrijd.
Tussen de vakken 19 en 20 en 20 en 21 worden leuningen geplaatst. De leuningen lopen vanaf rij 1 tot en met rij 6. Dus bent u slecht ter been, durft u niet goed zonder u vast te kunnen houden de trap op of heeft u last van de hoogte, zoekt u dan een plekje uit in vak 19, 20 of 21. Vraag bij de receptie naar een geschikte stoel.
Vak 16 en 17 zullen we gaan reserveren als sfeervak. Voor het vak van de supporters van de tegenstander zullen netten geplaatst worden. Tevens wordt er bij de KNVB nog onderzocht of we van vak 16 een stavak mogen maken. Heeft u een seizoenkaart in vak 18 Houdt u er dan rekening mee dat vak 17 sfeervak gaat worden. De prijs van vak 17 blijft overigens gehandhaafd, er geldt dus geen kortingsregeling. Voor vak 26 blijft de prijs eveneens gehandhaafd.

Wat moet u doen

U hoeft verder alleen maar uw aanvraagformulier seizoenkaart 2009/2010 te controleren en desnoods wijzigingen aan te brengen (houdt u bij uw stoelkeuze dus rekening met bovenstaande wijzigingen in het stadion), deze retourneren naar FC Emmen, Postbus 26, 7800 AA  Emmen en het bedrag over te maken naar FC Emmen, ING Bank 66.41.62.320 o.v.v. vak-rij-stoelnummer. 

 Langskomen mag ook, op werkdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur.Doet u dit dus vóór woensdag 10 juni dan kunt u volgend seizoen gratis naar de beker- en nacompetitiewedstrijden van de eerste selectie en gratis naar de wedstrijden van Jong Emmen/Heerenveen die in het Univé stadion gespeeld worden, daarnaast maakt u nog kans op één van de 200 gratis toegangskaarten voor een wedstrijd van sc Heerenveen. Ook kunt u gratis naar de Meet & Greet. Verlengt u na 10 juni of is de betaling niet tijdig binnen, dan heeft u alleen toegang tot de competitiewedstrijden van de eerste selectie van FC Emmen en maakt u geen gebruik van de extraatjes.  Tot volgend seizoen in het Univé stadion bij dé club van Drenthe!