Terug naar overzicht Terug

Exclusief 50% korting voor seizoenkaarthouders


De bal ligt bij u….. ja dat is lekker zult u wellicht denken, de bal ligt bij de spelers! Klopt maar wij leggen hem ook bij u! U als trouwe supporter heeft inmiddels al een seizoenkaart voor het komende seizoen aangevraagd en de actie geldt alleen voor seizoenkaarthouders. Wat het seizoen ons gaat brengen weten we nu nog niet maar de voorbereiding is bijna achter de rug en was best veelbelovend. Tegen Istanbul BB (eredivisie) wonnen we met 2-0, tegen Veendam speelden we gelijk en tegen FC Twente wonnen we met 3-1.


Heeft u er vertrouwen in Als u vertrouwen in het komende seizoen heeft en dat met anderen wilt delen dan hebben wij een leuke aanbieding voor u. U vraagt twee extra seizoenkaarten aan (of vier of zes of acht) en hoeft maar 50% te betalen. U krijgt de twee seizoenkaarten dan voor de halve prijs. Dus het komende seizoen kunt u samen met uw buurmannen, zonen en dochters, kleinzonen en kleindochters of wie u maar kunt bedenken naar de competitiewedstrijden van FC Emmen en hoe u uiteindelijk de korting onder elkaar gaat delen dat laten we aan u over. Want samen is toch leuker dan alleen. En u kent vast wel al een aantal mensen die nu al spijt hebben dat ze hun seizoenkaart nog niet aangevraagd hebben.

De actie geldt tot donderdag 20 augustus aanstaande maar er zijn een aantal spelerregels;
*u mag de twee extra kaarten niet op uw eigen naam zetten (KNVB reglementen)

*u komt met uw seizoenkaart en de nieuwe seizoenkaarthouders, tijdens kantooruren en niet op de wedstrijdavond, naar het stadion

*de nieuwe seizoenkaarthouders dienen een kopie van een legitimatiebewijs en emailadres in te leveren

*de kaarten zijn uitsluitend voor de competitiewedstrijden (de andere acties zijn inmiddels allang verstreken)

*de korting (dus het bedrag dat u uitspaart) kunt u onderling verdelen, in uw eigen zak steken of wat u maar wilt, daar bemoeit FC Emmen zich niet mee!
 
 

Tot 7 augustus samen met…. uw buurmannen, kinderen, kleinkinderen of vrienden.