Emmer C-jeugd verliest van Hoogeveen B1

,Een onnodige nederlaag” , vond trainer-coach Brugt Bergsma van de Emmenaren. ,,We speelden een prima eerste helft en stonden ook met 1-0 voor. Waarbij we nog de nodige mogelijkheden onbenut lieten. Na de rust werd er gewisseld en verloren we de goede lijn. Hoogeveen zette sneller druk waardoor onze opbouw niet echt van de grond kwam.” In de eerste helft zette Tom Heerkes FC Emmen op voorsprong en met die stand ging de rust in. Na de thee gingen de Emmenaren een stuk slordiger spelen en kregen als gevolg daarvan vijf goals om de oren. Na de 3-1 voor de thuisploeg verkleinde Stefan Kikkert tot 3-2 en na de 4-2 kwam FC Emmen terug tot 4-3 via een goal opnieuw van Stefan Kikkert. De 4-2, 4-3 en vervolgens de 5-3 vielen binnen een paar minuten.
Opstelling Heerenveen/Emmen C2: Van Oostrum; Arends (36. Sanafikha), Graver, Komduur (50. Blekkink), Baas, Nijkamp, Heerkes, Bjorn Berends, Zeilstra (36. Hensens), Kikkert, Spijodic (36. Uineken).
D1 heeft afgelopen zaterdag uit met 5-1gewonnen van Musselkanaal C1. Doelpuntenmakers: Jan Scholten, Roelof van Dijk, Thom Schepers, Thyrann Lambers en Jochem Scholten.
Vincent Beugeling (31e: Roy Schepers), Frank Fokke, Levon van Dijk, Remco Bos, Leon Harms (31e: Bonne Timmer), Rogier Luiken, Jan Scholten (31e Dami Gerding), Emil Bijlsma (31e Jordy Gierveld), Thyrann Lambers (25e Thom Scheper) Roelof van Dijk (31e Lorenzo Hindriks) en Jochem Scholten.
D1 speelde een prima partij met goed positiespel en creëerde meerdere kansen. Score had hoger moeten uitvallen, met name Lorenzo Hindriks, Dami Gerding en Jochem Scholten lieten paar hele grote kansen onbenut.