Emmer A-jeugd gelijk tegen eersteklasser Rolder Boys

FC Emmen A1 heeft een oefenduel tegen het eerste elftal van Rolder Boys met 2-2 gelijkspel gespeeld. Bij rust was de stand 1-2 in het voordeel van Rolder Boys. De partijen waren aan elkaar gewaagd maar in de eerste helft waren de Roldenaren beter in het afwerken van de kansen en namen een 0-2 voorsprong. Kort voor rust verkleinde Joey Klaver met een kopbal uit een hoekschop tot 1-2. In de tweede helft kreeg FC Emmen een grote kans om om gelijke hoogte te komen toen het wegens een handsbal een strafschop kreeg toegewezen. Tyler Dos Santos zag zijn schot echter door de Rolder doelman gekeerd. FC Emmen A1 kwam echter toch nog op gelijke hoogte toen Bram Komduur in de allerlaatste seconde van de wedstrijd de 2-2 binnen kopte.