Emmen en Titan steunen zwembad met checque van 1500 euro

De wedstrijd Titan-Emmen was voor beide partijen het sluitstuk van het voetbaljaar 2004/05. Bij de zondageersteklasser namen diverse spelers plus trainer Geert Aalderink afscheid terwijl bij Emmen trainer Jan Olde Riekerink en de spelers Silvan Inia, Marc Hegeman, Yurtcan Kayis en Jeroen Fühler voor het laatst in actie kwamen. Fühler had eerder op de dag Emmen te kennen gegeven voor een andere club te kiezen. Welke wilde hij nog niet bekend maken.
Titan bood goed partij  en kwam zelfs via een benutte strafschop kort voor rust op gelijke hoogte.  In de eerste helft kreeg Emmen-speler Brian Tevreden zelfs nog rood van een overijverige scheidsrechter maar na de rust verscheen Emmen gewoon weer met een elftal.
Titan-Emmen 1-3. 17. Kayis, 37. Goeree (strafschop) 1-1, 52. Doorn 1-2, 80. Wessels 1-3.
Emmen: Van Westerop (46. Peek); Tieltjes (32. Snip), Van den Brink (46. Feijer), Hegeman, Prinsen; Wolters (62. Boelen), Kayis, Tevreden (46. Doorn); Wessels, Fühler (46. Manning), Inia.

Penningmeester Gerard Kok van De Wieke (links) krijgt de checque uit handen van Emmen aanvoerder Joseph Oosting. Titan-voorzitter Hilbrand Hummel en Henk Eising (uiterst rechts) kijken toe. (Foto Boudewijn Benting).