Emmen C1 in laatste wedstrijd onderuit

GVAV Rap B1-Emmen B2 2-4
De omstandigheden waren niet bepaald aangenaam maar desondanks boekte Emmen B2 een verdiende overwinning op een fysiek sterk GVAV. Op de eerste score moest lang worden gewacht. Mateus Moolhuizen, Kevin Görtz, Arjen Cremers en Bas Dost waren weliswaar gevaarlijk voor het doel van de uitstekende Groningse doelman opgedoken maar hem te passeren bleek moeilijk. Dat gebeurde pas in de 39ste minuut toen Richard Johannes een aanval via Dennis Avci en Danny Jaspers afrondde: 0-1.
Direct na de pauze verhoogde Moolhuizen tot 0-2 met een fraai schot vanaf de rand van het strafschopgebied. De eerste twintig minuten na de pauze was de beste fase van Emmen dat in de 64ste minuut een tegentreffer incasseerde. Twee minuten later legde Frank de Jong met een fraaie rush de basis voor de derde treffer die op naam kwam van Bas Dost. Acht minuten voor het einde kwamen de gastheren nog terug tot 2-3 maar in de voorlaatste minuut maakte Richard Johannes een einde aan de spanning.
Emmen B2: Feenstra (41. Poelman); Görtz, Zuidberg, Siekman, Cremer (47. De Jong); Moolhuizen, Avci (49. Dekker), Herbers (60. Kerkdijk); Jaspers, Dost, Johannes.

Emmen C2-WCHZ C1 1-4
Vier kansen, vier doelpunten was de honderd procent score van de gasten. Emmen kon hier tegenover maar één keer scoren uit minstens tien doelkansen. Bernard Bakker was de enige doelpuntenmaker.
Vooral Jessie van der Graaf was onfortuinlijk in de afwerking. Daar waar voor de winterstop de ballen eenvoudig werden binnengeschoten lukt het de jonge brigade van trainer Gerhard Husers nu niet de  mooiste kansen te benutten.
 Opstelling Emmen: Pascual Koops, Jarco Westerhof, Robbert Mensinga, Mauro dos Reis, Radomir Djukic, Dries-Jan Bal, Gianluca Caria, Bernard Bakker, Gerben Rog (35.  Michael Arling), Jessie van der Graaf,Jori Bouws

FC Twente Heracles C1-Emmen C1 2-0
Emmen heeft ook de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Het was, mede door de slechte weersomstandigheden, geen al te beste wedstrijd. De thuisclub had de beste fase in de periode kort voor en direct na rust. Hierin werden ook beide doelpunten gescoord. Beiden kwamen op naam van Maikel Kieftenbeld.
Emmen C1: IJzerman, De Vries,Wolbers,Jurgens,Bonsing,Van Aanholt,Chakari,Swama,Ten Voorde, Schijf,Beeksma.