Emmen A1 met 4-0 onderuit bij Feyenoord

Feyenoord A1-Emmen A1 4-0
Emmen A1 heeft de verwachte nederlaag bij het hooggeklasseerde Feyenoord geleden. De Rotterdammers speelden een tempootje hoger en gaven geen kansen weg. Wel werden de doelpunten door de Emmenaren een tikkeltje te gemakkelijk weggeven. Alle goals werden in de eerste helft gescoord. Bij de eerste kreeg Jarno Voorintholt een inzet verkeerd op het hoofd, de 2-0 kwam tot stand nadat het middenveld even te traag reageerde, de derde treffer ontstond uit een hoekschop en de 4-0 was een presentje van de scheidsrechter die een strafschop gaf na een normale sliding van Nick Schenkel. Na de pauze werd er niet meer gescoord ook al omdat de Emmer verdediging nu beter stond. Over de inzet van de Emmer junioren viel overigens niets te klagen, ze hebben zich helemaal leeg gespeeld.

Elinkwijk C1-Emmen C1 1-0
Een ietwat onfortuinlijke nederlaag volgens coach Alami Ahannach. ,,We hadden zowel in de eerste als in de tweede helft meer balbezit en speelden goed. Alleen voorin misten we de scherpte. We zijn in een 4-4-2 opstelling begonnen omdat we onze linkerspits Henk Bakker misten. Na dat doelpunt van de Utrechtenaren, diep in de tweede helft, zijn we weer overgeschakeld op een driemans voorhoede. Maar ik moet zeggen dat we geen echte honderd procent kansen hebben  gehad.”

Emmen D1-Urk D1 8-1
Emmen D1 was tegen Urk D1 vanaf de start de betere ploeg. Na kansen voor Rick ten Voorde en Wouter Beijering opende eerstgenoemde in de 11de minuut via een kopbal de score uit een voorzet van Beijering. Na een onrustige fase waarin ook Urk kansen kreeg werd het vier minuten voor de rust  2-0  toen Rick ten Voorde wederom een voorzet van Wouter Beijering doeltreffend afrondde.
Na de rust hetzelfde spelbeeld: Emmen D1 was een maatje te groot voor Urk. In de 10de minuut werd een voorzet van Simon IJzerman door Jori Bouws in getikt: 3-0. Vier minuten later zorgde Simon IJzerman voor 4-0. Wouter Beijering (16de) en Jori Bouws (19de) scoorden 5-0 en 6-0 voordat Urk iets terug kon doen. Het slotakkoord zette Jori Bouws door in de 27ste en 29ste minuut de stand naar 8-1 te tillen.De laatste goal vooral schoot hij fraai in.
Nieuw was dat voor het eerst in de geschiedenis van de Topklasse bij de D-junioren een wedstrijd  werd geleid door een door de KNVB aangewezen scheidsrechter.
Opstelling Emmen D1: Bas Blanken , Hilan Kaddouri, Maikel Arling (31. Yannis Kazantzis) , Robbert Mensinga, Radomir Djukic (31.Tim Pieters), Fabian Stevens, Simon IJzerman, Ruben Hoek, Rick ten Voorde (31. Jori Bouws , Aron Petstra, Wouter Beijering.

Leeuwarden C1-Emmen C2 1-6

Via een prima 6-1 overwinning heeft Emmen C2 de stijgende lijn van de laatste weken voortgezet. In de eerste tien minuten werd de ploeg uit Leeuwarden onder de voet gelopen door een ontketend Emmen. Frank Schijff, Jordie Beeksma en Jordie Swama waren echter onfortuinlijk in de afwerking. Toch was het Frank Schijff die de Emmenaren op een verdiende 0-1 voorsprong zette. Een smetje op de wedstrijd hierna was de blessure en het uitvallen van Wesley Wakker. Emmen was even de organisatie kwijt en zag Leeuwarden dan ook de 1-1 scoren na een verdedigingsfout. Via Wouter van Aanholt en Niels den Heijer werd het voor rust echter toch nog 1-3. Vlak na rust scoorden de 1-4 en 1-5. Rob Herbers bracht via een strafschop de eindstand op 1-6.