Einde bekertoernooi FC Emmen B1

Dat Sparta Rotterdam over een beter elftal beschikte was duidelijk maar toch gaven de Emmenaren de eerste twee goals wel wat al te gemakkelijk weg. Na een eerste twintig minuten waarin FC Emmen B1 nauwelijks kansen toestond, vielen de goals in de 23e en 38e minuut. In beide gevallen ten gevolge van onoplettendheid in de Emmer verdediging. In de tweede helft toonden de Emmenaren beterschap maar hadden de pech dat een handsbal in het strafschop niet als zodanig door de arbiter werd beoordeeld. De strafschop en de mogelijke 2-1 werd hen daardoor ontnomen. Met een extra aanvaller probeerde coach Hans Kamphuis de druk te vergroten maar de doelpunten vielen aan de andere kant. In de 70e en 75e minuut liepen de Spartanen naar de 4-0 eindzege. Bij FC Emmen B1 maakte Jisry Hoff na een lange blessureperiode zijn rentree en kreeg een half uur speeltijd.
FC Emmen B1: Berends; Hoff (33. Fokkens), Poelstra (67. Bas), Streutker, Westebring (49. Strating), Elperman (58. Warmolts), IJzerman, Heerkes, Van Bree, Slip, Slagveer.