Eervolle nederlaag voor D-jeugd FC Emmen

FC Emmen D1 -FC Groningen D1 2-3
FC Emmen D1 heeft de Groningers prima partij geboden en had in de slotfase in de wedstrijd, die af en toe bij sneeuwjachten werd gespeeld, zelfs kansen op de winnende treffer. De Emmenaren namen in de eerste helft de leiding door Mark Meijer die profiteerde van het feit dat er druk op de Groninger doelman werd gezet. De voorsprong hield stand tot kort voor rust toen de Groninger topscorer Remon Schutte gelijk maakte. Het bleef ook na rust een aantrekkelijke wedstrijd waarin FC Emmen op onfortuinlijke wijze op achterstand werd gezet. Verdediger Abe de Jong kreeg een bal verkeerd op de voet en passeerde daarmee zijn eigen doelman: 1-2. De wedstrijd was daarmee echter allerminst gelopen want de Emmenaren trokken de stand weer recht via een goal van Pascal Huser na aangeven van Riemer Meinderts. Vervolgens leek de thuisploeg dichterbij de winst dan de Groningers maar een vrije trap die vanaf een meter op dertig net onder de deklat zeilde betekende dat de drie punten alsnog naar FC Groningen D1 gingen.
FC Emmen D1: Kortman; De Jong, Rijkens, Room (40. Meinderts), Wouter Schuldink (45. ’t Hart), Westebring, De Bruin (31. Arends), Wessels, Rasevic, Hser, Meijer (40. De Vos).

FC Emmen C1-Go Ahead Eagles C1 4-0
De C-jeugd oefende tegen het een klasse hoger spelende Go Ahead Eagles en deed dat met verve. De Deventenaren mochten op het eind blij zijn dat de score beperkt bleef tot 4-0. Wel was de eerste grote kans voor de bezoekers toen doelman Yannick Berends een strafschop veroorzaakte maar de trap vanaf elf meter vervolgens wel stopte. Jurgen Locadia bracht vervolgens de ruststand op 1-0. Locadia scoorde na de pauze ook de 2-0 en 4-0 terwijl daar tussen in Luciano Slagveer de 3-0 voor zijn rekening nam.