Duel duurt Jong FC Emmen tien minuten te lang

Op het bijzonder slechte veld in Velsen Zuid, een toestand die door de regenval nog werd verergerd, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Jong FC Emmen. Na een klein kwartier had Martijn Bosman uit een strafschop de stand op 0-1 gebracht en er werden bijna geen kansen weggegeven. Met de opdracht in de omschakeling wat sneller te reageren gingen de Drenten de tweede helft in en de spelers leken dat te hebben begrepen. In de 70e minuut werd het zelfs 0-2 toen René Wessels na aangeven van Gerrie Snip scoorde. In de laatste tien minuten ging het echter faliekant mis. Gerrie Snip gaf een strafschop weg en er volgden nog een tweetal persoonlijke fouten waardoor Stormvogels Telstar met 3-2 de punten in eigen huis hield. Jong FC Emmen kon lichtelijk verbijsterd de bus in.
Jong FC Emmen: Reijs; Tieltjes (80. Jarno Voorintholt), Wigger, Westerveld, Snip; Kamps (77. Schenkel), Lukens, Bosman; Manning, Wessels, Van Eeken.