Terug naar overzicht Terug

Drie bedrijven dragen gezamenlijk hoofdsponsorschap


 Emmen-directeur Johan Stuulen opende de persconferentie met goed nieuws. ,, Op de eerste plaats is daar natuurlijk de structurele oplossing van de problemen bij Emmen. Daarnaast zijn we zeer verguld met de nieuwe hoofdsponsors. Dat er drie zijn tekent het draagvlak dat er bij het bedrijfsleven voor het betaald voetbal in de regio is.”
Henk ten Hoor junior voerde het woord namens de drie sponsors. ,,HAKA is er dus niet meer bij. Dat heeft overigens niet alleen te maken met de reorganisatie binnen dat bedrijf maar ook omdat het al drie jaar hoofdsponsor is geweest. HAKA blijft overigens wel als sponsor aan de club verbonden. Wat mijn bedrijf betreft kan ik zeggen dat het afgelopen jaar aan onze verwachtingen heeft voldaan. De naamsbekendheid is toegenomen, we hebben meer goede reacties gehad dan we vooraf hadden verwacht. Na het afvallen van HAKA hebben we er eerst over gedacht het alleen te doen maar het gaat toch om een behoorlijk bedrag. We kenden de mensen van Adbeco en Pals Groep en uit die contacten is het idee geboren om gezamenlijk hoofdsponsor te worden. Over het bedrag voor het komend seizoen doen we geen medelingen, zoals gebruikelijk, maar we kunnen wel zeggen dat het meer is dan vorig seizoen. Bovendien kan de club een bonus verdienen indien de nacompetitie wordt gehaald.”


 

Johan Stuulen voert het woord, Andre Eikema (Pals Groep), Henk ten Hoor jr (Henk ten Hoor), Ron Peters (Adbeco Accountants) en Harry Weerman luisteren aandachtig.

Er was veel belangstelling voor de persconferentie.

Henk ten Hoor jr.

Twee varianten voor de achterzijde van het shirt.

André Eikema van de Pals Groep tekent het sponsorcontract.