Terug naar overzicht Terug

Directeur Henk Eising stopt na dit seizoen


Henk Eising nam in het seizoen 2006/07 de taak van algemeen directeur op zich. Hoewel hij er in slaagde de financiën op orde te krijgen en van FC Emmen weer een gezonde club maakte ging het sportief gezien niet zoals hij had gehoopt. ,,Dat is mijn grote frustratie.” Een opvolger is nog niet gevonden, die taak is voor de raad van commissarissen weggelegd.
Paul Aaldering benadrukte dat Henk Eising al weken geleden te kennen had gegeven er mee te willen stoppen. Hij zal tot 1 juli 2010 aanblijven.


Het persbericht: 

Namens de Raad van Commissarissen van FC Emmen, deel ik u hierbij mede, dat  Henk Eising ons te kennen heeft gegeven, dat hij, per 1 juli 2010 zijn dienstverband als Algemeen Directeur van de FC Emmen wil beëindigen.  In diverse gesprekken de afgelopen weken heeft hij zijn argumenten met betrekking tot deze beslissing aan ons kenbaar gemaakt. Wij respecteren zijn besluit. Het moment in het voetbaljaar, dat zijn beslissing duidelijk is geworden, geeft ons de gelegenheid om zorgvuldig te kunnen uitkijken naar een waardige opvolger voor Henk. FC Emmen is hem veel dank verschuldigd en wij hebben ons de afgelopen jaren, positief verbaasd over zijn tomeloze energie, inzet en creativiteit

Namens,de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur van FC Emmen 
 P.H.E. Aaldering voorzitter

 

Paul Aaldering (rechts) maakt het nieuws bekend.